onsdag 2 juni 2010

Hate Me- Blue October Lyrics

Denna låten är så bra! Lyssnade mycket på den när det tog slut med min fd sambo. Texten är så talande för hur jag själv betedde mig och hur jag kände med allt och det som hände! Jag har gått vidare men jag har fortfarande svårt för att förlåta mig själv för allt hemskt han behövde utstå på grund av mitt beteende och mitt mående, den sommaren då jag trasade sönder vårt förhållande.

2 kommentarer:

att flyga utan vingar sa...

Jag fullkomligt ÄLSKAR att du har börjat lägga upp musik med texter, jag är lite eller mycket av ett textfreak till låtar, har hjälpt mig otroligt mycket under mina fighter...

Efter att jag följt dig ett tag och efter det jag läst/förstått ifrån ditt förhållande så förstår jag verkligen varför du tycker att den stämmer, jag såg väldigt mycket av det du delat med dig av i den.

Jag förstår att det måste vara svårt att förlåta sig själv.
Jag har själv varit där, jag är inte heller stolt över alla mina handlingar då jag mådde som värst..
Jag pratade ut ordentligt med dem jag trodde att jag sårat då jag kunde se saken ifrån deras sida.
Jag bad om ursäkt och förklarade att jag nu/då såg vad jag gjorde och att jag inte är stolt över det samt att jag tar fullt ansvar för det.
Jag fick enbart positiva reaktioner och starkare relationer till de människorna.
Efter det har jag faktiskt inget dåligt samvete längre.
Någonstans måste man sluta "slå" på sig själv för vad man gjort.
Du mådde inte bra, du gjorde det inte medvetet för att vara elak och
du ångrar ju verkligen vad du gjorde. Det märks så väl och du har verkligen tagit ansvar för det efter vad jag har förstått, vad mer kan du göra?

Finn ett sätt att förlåta dig själv fina du, det är ingen börda du ska behöva bära på dina axlar...

Tänker på dig, kramar

K sa...

Tack fina underbara du för detta långa inlägg. Du gjorde mig jätteglad.

Jag har bett om ursäkt och förklarat mig för många, så även honom men inte på ett sätt där jag känner att jag fått förklara helt och verkligen berätta hur ledsen jag är.

Det har blivit via mail, jag vill göra det öga mot öga. Men vi har i stort sett inte sett eller haft kontakt med varandra sen det tog slut :(
Har hur många gånger som helst funderat på att skicka detta klippet.

Även nu senast häromdagen. men jag tror att han kanske skulle missförstå mig. Han har gått vidare i ett annat förhållande och jag med och han hade kanske tagit det som att jag fortfarande inte var över honom och ville ha honom tillbaka.

Så är det ju inte. Utan det är för att jag vill säga hur ledsen jag är för vad jag utsatte honom för och verkligen verkligen be om ursäkt. Inte förrän då kan jag nog helt släppa det.

Tack så mycket för din kommentar!

Stora kramar